Metalskabe efter dine tanker

Få specialfremstillet metalskabe, som vil passe på netop de tanker som du har. Vi er behjælpelige i hele processen og sikre, at du får det som du forventer.

Dine tanker designer dine metalskabe. Kun fantasien sætter grænser. Vi sørger for alt det praktiske - vi skal blot have dine tanker.

Vi står klar med sparring hele vejen igennem. Vi har stor erfaring med forskellige skabe, og kan hjælpe dig med at tænke i specielle løsninger til dit skab.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte os med henblik på disse stålskabe.

skabe-der-er-kundetilpasset_15-removebg-preview

Et metalskab er robust og holdbare

Når man har ting på kontorer, værksteder eller andre miljøer som udsættes for en slitage, så stilles der flere og flere krav til holdbarheden til de ting man har. Det er lige præcis her, at et metalskab vil komme ind i billedet. Et metalskab er ikke blot robust, det er også lavet til at kunne give en visuel oplevelse. Vores skabe kan nemlig lakeres, sådan at de vil tage sig godt ud i den stil, som man har det pågældende sted. Muligheden for at skræddersy disse løsninger betyder, at man kan få dem, sådan som man gerne vil have dem. Et metalskab kan laves med låse, uden låse, med en farve, med forskellige døre - ja faktisk, så kan de laves som man ønsker dem. Vi sørger for at få dine metalskabe produceret lige efter det som du gerne vil.

Leder du efter et stålskab, så kan vi også være dig behjælpelig med dette.

Hvilket metalskab ville passe bedst til dine behov?

Vi oplever ofte at vores kunder tænker dette som værende et uoverskueligt projekt, hvorfor det ofte ender med, at tanken bliver droppet. Dette er der slet ingen grund til. Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af specialfremstillet metalskabe til mange forskellige områder. Vi er behjælpelige i hele processen, og er med til at komme med løsningsforslag til, hvordan man kunne sætte det hele op. Her er det ikke det visuelle design af metalskabet, som vi tænker på. Dette har kunden ofte meget bedre idé om, end hvad vi kan tilbyde. Vi tænker mere på sammensætningen af selve metalskabet. Nogle gange kan det have noget at gøre med, om der skal bagplade på skabet, eller om dette skal stå op ad en væg? Hvilken type af lås ville gøre sig godt til metalskabet, hvis der overhovedet skal være lås på? Ville det være en god idé med hylder, eller hvordan skal det se ud indeni. Alle disse spørgsmål ville vi kunne hjælpe med, og det er her vores erfaring bliver et stort plus for kunden.

Når vi bestemmer os for, hvordan jeres metalskabe skal se ud, så vil vi kunne fremsende en visuel tegning, som ville kunne jer en idé om, hvordan metalskabene kommer til at tage sig ud.

Skal jeres metalskabe være sikret med låse?

Som vi bryster os af, så kan vores metalskabe designes lige som i tænker. Det betyder også, at i kan få de låsesystemer som i synes passer. Skal det være låse med koder? Måske bare almindelige låse med nøgler? Ønsker I der skal være en plads til en hængelås eller måske noget helt fjerde? Alle disse ting kan selvfølgelig tilpasses til jeres skabe.

Et metalskab med et kodelåsesystem kan være en fordel, hvis man f.eks. skal bruge skabene i et fitnesscenter eller et andet sted, hvor man har brug for, at der er nogen der kan bruge det, som ikke har nøgle.

Et eksempel på et låsesystem med kode kan være vores NAVN. Her laver man koden, når man låser skabet. Når man igen låser skabet op, så bliver hele koden nulstillet, og man skal altså lave en ny kode, når man igen lukker skabet. På denne måde slipper man for besværet med nøgler, og dette muliggør, at man kan have mange folk igennem, som kan sikre sit skab, mens det er i brug, hvorefter det vil være klart til næsten der skal bruge det.

Har du spørgsmål til hvilket metalskab du skal vælge?

Er du usikker med hensyn til hvilket metalskab, som ville passe til netop dine behov? Så skal du slet ikke tøve med at kontakte os. Det er uforpligtende og du binder dig ikke til noget. Vi kommer meget gerne med vores idéer og tanker til, hvordan det hele kunne gøres. Ring meget gerne til os på telefonnummer (+45) 70202207 eller send os en mail på info@x3mgolf.dk.