Stålskabe efter dine tanker

Få lavet dine stålskabe, sådan at de passer til det, som du gerne vil bruge dem til. Vi er behjælpelige under hele processen, og står selvfølgelig klar med alt den sparring du måtte behøve.

Du bestemmer hvordan dine stålskabe skal se ud. Kun fantasien sætter grænser.

Vi står klar med sparring hele vejen igennem. Vi har stor erfaring med forskellige skabe, og kan hjælpe dig med at tænke i specielle løsninger til dit skab.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte os med henblik på disse stålskabe.

skabe-der-er-kundetilpasset_15-removebg-preview

Stålskabe som du kan tilpasse

Majoriteten af vores kunder køber vores stålskabe til opbevaring, og det er der også en rigtig god grund til. Det er nemlig sådan at mulighederne er talrige, og også her, bruger vores kunder dem forskelligt. Disse er både brugt af fitnesscentre, private til opbevaring af deres værktøj, forskellige kemikalier, noget som skal holdes sikkert eller noget helt fjerde. Vores stålskabe kan laves, som det ønskes. Skulle det ønskes at disse skal bruges som noget opbevaring, så er der mulighed for, at dette kan tilpasse. Dette kan blandt andet komme til udtryk i form af hylder, skuffer eller lignende - det er blot fantasien der sætter grænser. Vi står altid klar til at hjælpe. Noget af det vores kunder sætter mest pris på, er vores dialog. Vi hjælper med at tænke i løsninger, som ikke alle selv kan se. Vi gør det selvfølgelig uforpligtende!

Stålskabe der kan udfylde ethvert behov

Vi kan næsten garantere at vores stålskabe kan udfylde de behov, som du lige nu sidder og hungrer efter. Tror du ikke på os?  Skynd dig at ringe til os, eller læg en besked så vi kan kontakte dig. Så kan vi sammen finde den løsning, som ville passe dine behov bedst.

Vores stålskabe er ikke blot almindelige standarder - disse bliver designet på baggrund af dine behov. Det betyder at du selv kan bestemme farve, stil, med lås uden lås, ben osv. Dette er noget vi i samråd kommer frem til med dig. Om det er golfskabe, opbevaringsskabe, skabe til fitnesscenter, sportsskabe eller andet du er på udkig efter, så finder vi en løsning der passer. For når alt kommer ned til det, så er det dig der designer dit skab.

Har du en idé til, hvordan dine skabe skal være? Så lad os hjælpe med at visualisere og guide dig.

De bedste produkter

Når man tænker stålskab, så tænker man også lynhurtigt på rust! Vores skabe bliver lavet i galvaniseret stål, som sagtens kan tåle at stå i uopvarmede rum som ikke har den store isolering. Dette muliggør selvfølgelig også, at disse skabe sagtens kan så i store lagerbygninger eller på værksteder, hvor isoleringen ikke er så god.

Tager det så længe at få disse stålskabe leveret?

Denne proces lyder i virkeligheden som om, at dette godt kan tage meget lang tid at få disse skabe. Vi har gjort dette til en dyd at kunne få disse produceret selv, hvorfor vi har en kort turnaround tid. Vi vil dog heller ikke skynde på vores kunder, da det er vigtigt, at man får lige præcis det, som giver mest mening. Derfor kommer vi også gerne ud til jer, sådan at vi kan se det hele an. På den måde kan vi hjælpe med løsninger, som man som kunde ikke lige selv ville tænke over. Skal dine stålskabe f.eks. stå sammen ved siden af hinanden? Skal de stå op ad en mur? Er der høje liste ved bagvæggen? Er der skråvægge? Alle disse spørgsmål kan være med til at på virke den løsning der skal bruges. Skal den f.eks. stå op af en væg, så er der måske slet ikke behov for en bagside på stålskabet.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, så kan vi sammen finde ud af, hvad det er vi gerne vil frem til. Specialfremstillede stålskabe har aldrig været nemmere.

Hvorfor vælge et stålskab?

Et stålskab er meget robust. Det kan stå imod de fleste eksterne påvirkninger. Derfor er et stålskab ideelt til et sted, hvor der forekommer en masse eksterne påvirkninger. Det kan være det skal placeres et sted, som er udsat for fugtige omgivelser, så er du sikret en god løsning, ved at vælge et stålskab.

Spørgsmål til vores stålskabe?

Har du tanker om nogle skabe, men ved ikke hvordan du skal komme i gang? Så ring meget gerne til os på telefonnummer (+45) 70202207 eller send os en mail på info@x3mgolf.dk. Så skal vi gøre vores bedste for, at dine tanker kommer frem til et stålskab der matcher disse tanker.

Vi får tit og ofte spørgsmål omkring pris - vi anerkender selvfølgelig at dette er en essentiel faktor for mange. Dog er prisen variabel, og afhænger selvfølgelig af, hvordan du vælger at sammensætte dine stålskabe.

Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os, så vi kan få en god dialog om dit næste stålskab.

Dette er selvfølgelig også noget, som er afhængig af ordrens størrelse. Vi vælger dog at bryste os af, at vi har en relativ kort leveringstid. Vi vil altid bestræbe os på, at kunne imødekomme kundens ønsker, derfor vil vi selvfølgelig også gerne høre mere om dine tanker omkring hvilke stålskabe du kunne tænke dig.

Ja, vi kan levere dit stålskabe/stålskabe i den farve som du ønsker. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.