Trådnetskabe

Det økonomiske valg når der skal vælges nye skabe til golfklubben.

Skabe i trådnet sikrer fuld ventilation hele vejen igennem.

Du får den mest økonomiske model når du skal have skabe til golfklubben.

Skræddersy dine trådnetskabe efter dine ønsker.

skabe i trådnet til golfklubber

Trådnetskabe er økonomisk

Er du på udkig efter en billigere model af skabe til golfklubben, så kan dette være en mulighed. Skabe udformet i trådnet er nemlig den mest økonomiske løsning. Det er der flere grunde til. Den ene er mængden af råmateriale der bliver brugt. Når der udformes trådnetskabe, så bliver det lavet, som navnet indikerer, i et trådnet. Det betyder altså at dette ikke er massive plader, men derimod et net som samles. Når man skal lave en side, top, bund eller dør, så går der derfor væsentligt mindre råmateriale til dette. Dette afspejler sig naturligvis også i prisen.

Dette er dog ikke den eneste faktor, som gør sig gældende for prisen på trådnetskabe. Når man bygger skabe i trådnet, så laver man det også sådan, at man sørger for de deler elementer. Skabe i trådnet deler nemlig sider og top/bund, hvilket også gør, at man bruger mindre dele til at sammensætte det hele.

Skabe i trådnet sikrer en fuld ventilation

En af de gode ting ved trådnetskabe er, at disse sikrer fuld ventilation i hele skabssystemet. Der findes ingen plader, som kan lukke luften inde, hvilket betyder, at der hele tiden er en jævn strøm af luft, som kan cirkulere gennem. Dette kan være særdeles fordelagtigt, når der opbevares ting, som kan afgive lugtgener. I almindelige lukkede skabe uden ventilation ville dette kunne betyde, at skabe hurtigt ville afgive lugtgener.

Vores trådnetskabe kommer som standard med et beslag til hængelåse, sådan at brugerne kan føle sig sikrer, når de benytter skabene.

Har du en idé til, hvordan dine skabe skal være? Så lad os hjælpe med at visualisere og guide dig.

De bedste produkter

Når man tænker skabe udformet i trådnet, så tænker man også lynhurtigt på sikkerhed! Vores skabe bliver som standard produceret med et beslag til hængelåse, sådan at alle brugere ville kunne benytte det, uden at skulle bekymre sig om deres golfudstyr.

Spørgsmål til vores trådnetskabe?

Har du tanker om nogle skabe, men ved ikke hvordan du skal komme i gang? Så ring meget gerne til os på telefonnummer (+45) 70202207 eller send os en mail på info@x3mgolf.dk. Så skal vi gøre vores bedste for, at dine tanker kommer frem til et stålskab der matcher disse tanker.

Vi får tit og ofte spørgsmål omkring pris - vi anerkender selvfølgelig at dette er en essentiel faktor for mange. Dog er prisen variabel, og afhænger selvfølgelig af, hvordan du vælger at sammensætte dine trådnetskabe.

Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os, så vi kan få en god dialog om dit næste trådnetskab.